Het Project

36 BEN-woningen, halfopen of geschakeld
Maak een afspraak

Voel Kesnic Dorp!

Het project Kesnic Dorp ligt aan de Dorpsstraat. Fiets of wandel er eens langs. Dan voel je meteen waarom we zo enthousiast zijn over de buurt: die openheid, die natuur, die rust. En ja, zoiets moois ís betaalbaar.

Coffee Bean

Openheid

Coffee Bean

natuur

Coffee Bean

Rust

Coffee Bean

Energiezuinig

De woningen

Als je het verkavelingsplan onder de loep neemt, zie je veel groen, bomen, hagen en ook een buurtweggetje. We maken werk van 36 BEN-woningen (Bijna Energie Neutraal), halfopen of geschakeld.

BEN resulteert in een E-peil van maximum 30. Je kan ook E-peil 20 bereiken als je zonnepanelen installeert, waardoor de Vlaamse overheid jou een korting van 50% op de onroerende voorheffing schenkt, vijf laar lang!

Duurzaam materiaal, daar is het ons om te doen. We voorzien in driedubbele beglazing, een warmtepomp en vloerverwarming. Onze architecten schetsten al wat plannen, maar je hebt nog heel wat keuzevrijheid bij de inrichting.

Er komt in de wijk groenaanleg met heel wat bomen en struiken. Goed voor het milieu.

Compagnons de route

We werken samen met lokale ondernemers die weten wat kwalitatief en duurzaam werk betekent. We zijn momenteel bezig met het realiseren van fase 2.

Haalbaar en betaalbaar

Denk je dat je voor de bouwgrond en het huis een fortuin moet neertellen? Laat je aangenaam verrassen. Wonen in Kesnic Dorp is haalbaar en betaalbaar.